Sicrie

Hits: 610

Sicrie

Plecand de la ideea ca sicriul nu este doar o simpla constructie din lemn, ci reprezinta locul in care trupul persoanei iubite se va odihni pe vecie, va punem la dispozitie o gama variata de sicrie pentru a raspunde cu succes cerintelor si preferintelor dumneavoastra in materie de design, dimensiuni, si nu in ultimul rand, buget.

Puteti comanda modelul de sicriu dorit separat, sau puteti alege unul dintre pachetele funerare gandite special pentru a satisface cererea sau dorinta dvs economisind timp si bani, incluzand pe langa sicriul aferent si o gama diversificata de servicii si accesorii funerare conforme cu dorintele si nevoile fiecaruia.

sicrie

Modele de sicrie disponibile

Agentia noastra va ofera mai multe modele de sicrie, cu un numar variat de colturi (4 sau 6) in functie de complexitatea design-ului, confectionate din esenta de lemn tare pentru rezistenta sporita si o calitate ireprosabila a produsului finit. Datorita faptului ca sunt fabricate din diferite esente, aveti sansa de a alege intre nuante de maro mai inchise sau mai deschise.

Sicrie lacuite si atent finisate cu detalii fine ce contribuie la aspectul estetic general al acestora.

Puteti opta intre sicrie simple sau mai complexe, la cerere, asigurandu-se si diverse accesorii, cum ar fi: manere, crucifix pentru capac, ornamente pentru suruburi, suruburi pentru capac etc.

Oferte de sicrie

Pentru ca dorim sa oferim servicii si produse funerare la preturi rezonabile, oferta noastra cuprinde modele ce se incadreaza in limita oricarui buget disponibil.

Va rugam sa ne scrieti email sau sa ne sunati telefonic pentru alte intrebari si raspunsuri.  Va multumim Casa funerara stoica SRL