CASA FUNERARĂ STOICA

 


Casa Funerară Stoica cu o vechime de peste 9 ani în domeniu,este cunoscută datorită: prestigiului, promptitudinii și calității serviciilor. Datorită atenției pe care o acordăm fiecarui detaliu, chiar din momentul în care familia îndurerată ne contactează, găsiți suportul necesar și consiliere competentă, astfel ca, împreună să găsim soluții eficiente conforme cu cele mai exigente cerințe.

Serviciile de cea mai înaltă clasa ne recomandă în domeniul funerar. Casa Funerară Stoica înțelege durerea dvs, de aceea, arătam respect tuturor clienților noștri.

Deviza noastră fiind: profesionalismul, demnitateași promptitudinea. Când pierdem pe cineva drag, rămânem cu un regret, pentru căînțelegem asta, suntem alături de dvs ca ultimul omagiu și drumul spre eternitate să fie unul unic, împreună cu toată recunoștința și respectul cuvenite.

Ne ocupăm până la cel mai mic detaliu de întreg procesul funerar, conform cerințelor dvs. întocmirea tuturor documentelor necesare, pregătirea decedatului și a sicriului, transportul mortuar.

În cazul unui deces din afara țării, suntem alături de dumneavoastrăși ne angajăm să aducem persoana decedatăînapoi acasăîn cele mai bune condiții și în cel mai scurt timp.


FILOZOFIA NOASTRĂ

Într-un moment atât de delicat, societatea noastră vă oferă tot sprijinul de care aveți nevoie.