Transport Funerar

Hits: 2198

Transport funerar

Transport Funerar ( spital – acasa, capela, biserica sau la cimitir ) se efectueaza cu auto speciale autorizate tip dubita cu geamuri exterioare ( mercedes Vito si Wv Transporter – modele noi), iar la cerere asiguram auto funerare tip „DRIC”

Parte a serviciilor funerare complete pe care le asiguram clientilor nostri, agentia noastra va sta la dispozitie pentru transporturi funerare cu mijloace corespunzatoare, ce difera in functie de tipul transportului.Detinem autorizatie pentru oferirea acestor servicii, precum si resursele necesare (masini si soferi experimentati) pentru asigurarea desfasurarii acestora in cele mai bune conditii.

Tipuri de transporturi

In functie de necesitati, avem posibilitatea de a va pune la dispozitie urmatoarele tipuri de transport funerar:

  • transportul sicriului la adresa indicata de client
  • transportul persoanei decedate la capela, respectiv biserica
  • transportul sicriului, si implicit a persoanei decedate la cimitir
  • transportul la biserica, respectiv cimitir al celor care participa la ceremonia de inmormantare

transport funerar

Transport funerar in cele mai bune conditii

Fie ca este vorba de transport funerar al decedatului sau cel al persoanelor care participa la inmormantare, agentia noastra va garanteaza servicii de calitate si siguranta maxima pe tot parcursul desfasurarii acestuia.

Transportul persoanei decedate este realizat cu mijloace de transport speciale, autorizate, dotate corespunzator, care indeplinesc prevederile legale cu privire la conditiile de igiena impuse.

Iar cat priveste transportul familiei si al celorlalti participanti, acesta este efectuat cu ajutorul microbuzelor si altor autovehicule asemanatoare, in functie de numarul de persoane. Pe intreg parcursul drumului, veti avea parte de confort si siguranta ca sunteti condusi catre destinatie de un sofer responsabil si experimentat.

Serviciile de transport funerar sunt incluse si in pachetele funerare oferite de catre agentia noastra, in anumite cazuri acestea fiind optionale.

Va rugam sa ne scrieti email sau sa ne sunati telefonic pentru alte intrebari si raspunsuri.  Va multumim Casa funerara stoica SRL Bucuresti